Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王英杰 (1)
Wong Ying-Kit  ♂
Aliases:  王英傑





 
Filmography (1974-1997)
 
  副導演 (14 films)
    多咀街 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    梁天來 (1979)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    鬼畫符 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    鴉片戰爭 (1997)    
  故事 (1 film)
    小生夢驚魂 (1987)    
  導演 (4 films)
    灰靈 (1981)    
    花仔多情 (1985)    
    女童黨性風暴 (1993)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
  執行導演 (1 film)
    殭屍叔叔 (1988)    
  演員 (20 films)
    小生怕怕 (1982)    
    三十處男 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    黑太陽731 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    師姐大晒 (1989) ... 杰仔
    賭霸 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 杰仔
    吸我一個吻 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    救世神棍 (1995) ... 善信
    玩火 (1996)    
    孟波 (1996)    
    大內密探零零發 (1996) ... 妓院嫖客
    新喋血雙雄 (1996)    
    對不起,多謝你 (1997)    
  策劃 (2 films)
    小生夢驚魂 (1987)    
    靈幻先生 (1987)