Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉兆聰
Yip Siu-Chung (1)

 
Filmography (2009-2018)
 
  副導演 (2 films)
    陀地驅魔人 (2015)    
    一念無明 (2016)    
  第二副導演 (6 films)
    潮性辦公室 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    風暴 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
  第一副導演 (4 films)
    陀地驅魔人 (2015)    
    狂獸 (2017)    
    中英街1號 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
  演員 (2 films)
    陀地驅魔人 (2015) ... 私家車司機
    狂獸 (2017)    
  場記 (4 films)
    意外 (2009)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    上上下下 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
  第三副導演 (1 film)
    聽風者 (2012)