Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪晉臣
Wang Chin-Chen
 
Filmography (1966-1987)
 
  剪接 (66 films)
    我女若蘭 (1966)    
    鐵血兒女 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    黑帖 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    狐妻 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    小翠 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    俠女 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    剋星 (1973)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    牡丹淚 (1975)    
    獵人 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    梅花 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    旅 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    歡顏 (1979)    
    源 (1980)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    明天只有我 (1980)    
    金盞花 (1980)    
    你那好冷的小手 (1980)    
    候鳥之愛 (1980)    
    暖暖冬陽 (1980)    
    緊迫盯人 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    鐵血勇探 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    四年二班 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
    鄉土的呼喚 (1983)    
    我這樣過了一生 (1985)    
    我兒漢生 (1986)    
    烽火佳人 (1987)