Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉榮
Rachel Liu Rong  ♀


 
Filmography (1975-2019)
 
  聯合出品人 (6 films)
    紅海行動 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    攀登者 (2019)    
    秦明·生死語者 (2019)    
    廉政風雲 (2019)    
    飛馳人生 (2019)    
  監製 (6 films)
    一零 (2015)    
    瘋狂希莉婭 (2016)    
    德撲女王II:雙面鬼王 (2016)    
    危情密友 (2016)    
    孫悟空七打九尾狐 (2016)    
    德撲女王 (2016)    
  製片 (1 film)
    孔子 (2010)    
  策劃 (1 film)
    南俠展昭 (1975)    
  出品人 (19 films)
    歲月神偷 (2010)    
    等著你回來 (2010)    
    孔子 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    万有引力 (2011)    
    Hold住愛 (2012)    
    摩登年代 (2013)    
    一生一世 (2014)    
    洛克王國3:聖龍的守護 (2014)    
    北京紐約 (2015)    
    機器之血 (2017)    
    西虹市首富 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    脫皮爸爸 (2018)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    花椒之味 (2019)    
    碟仙 (2019)