Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳汝霖
Chan Yue-Lam  ♂
 
Filmography (1962-1982)
 
  監製 (2 films)
    尋夢的孩子 (1979)    
    又見春天 (1980)    
  製片 (36 films)
    兩相好 (1962)    
    苔痕 (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    獨腳龍 (1968)    
    小翠 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    警告逃妻 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    母與女 (1971)    
    隴上春痕 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    風從哪裡來 (1972)    
    秋決 (1972)    
    母親三十歲 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    浪花 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    海韻 (1976)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    早安台北 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    天涼好個秋 (1980)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
  策劃 (1 film)
    街頭巷尾 (1963)    
  出品人 (4 films)
    桃花三娘子 (1975)    
    煙波江上 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    天下無敵 (1978)