Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張美君
Chang Mei-Chun  ♂

 
Filmography (1966-1986)
 
  監製 (3 films)
    黑白珠 (1983)    
    殺手輓歌 (1984)    
    嫁妝一牛車 (1984)    
  導演 (32 films)
    親情 (1966)    
    春夢了無痕 (1968)    
    武士盟 (1969)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    No Other Way (1971)    
    讓我哭吧! (1972)    
    天倫樂 (1973)    
    翦翦風 (1974)    
    半山飄雨半山晴 (1974)    
    海藍藍 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    北京人 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    長青樹 (1975)    
    在水一方 (1975)    
    情話綿綿 [情深恨更深, 不愛你愛誰] (1976)    
    戀愛功夫 (1976)    
    君子好求 (1976)    
    狼來的時候 (1976)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    難忘的一天 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    無字天書 (1980)    
    洛神傳 (1982)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
    嫁妝一牛車 (1984)    
    美人圖 (1985)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1985)    
    好小子 (1986)    
  執行導演 (1 film)
    仇 (1972)    
  策劃 (1 film)
    大地龍蛇 (1971)