Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁家樹
Tommy Leung Ga-Shu  ♂
Aliases:  梁湯美




 
Filmography (1980-2016)
 
  監製 (6 films)
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    衝上雲霄 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
  故事 (1 film)
    拖手仔 (1982)    
  導演 (8 films)
    123 (1980)    
    拖手仔 (1982)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    南北媽打 (1988)    
    望夫成龍 (1990)    
    一世好命 (1991)    
  演員 (8 films)
    求愛反斗星 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    賭聖 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    富貴狂花 (1993)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    破壞之王 (1994)