Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭廷鴻
Kwok Ting-Hung  ♂
Aliases:  郭庭鴻,  郭廷雄,  郭亭鴻,  郭庭雄,  郭延鴻,  郭延洪,  郭庭鳴,  郭廷嗚,  郭洪,  郭廷洪
 
Filmography (1969-2002)
 
  監製 (2 films)
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
  導演 (2 films)
    巴黎殺手 (1974)    
    鐵超人 (1974)    
  剪接 (196 films)
    劍膽 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    惡客 (1972)    
    群英會 (1972)    
    快活林 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    豪客 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    警察 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    電單車 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    後生 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    講數 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977)    
    血玉 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    新紅樓夢 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    花非花 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    追獵 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    多情雙寶環 (1979)    
    梨花劫 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    八絕 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    五子哭墓 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    玄機 (1980)    
    黑色大亨 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    水月十三刀 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    龍頭老大 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    龍女下凡 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    四狼 (1983)    
    莫偷嘗禁果 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
    五路財神大顯神通 (1984)    
    今年湖畔會很冷 (1984)    
    祝您好運 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    軍妓 (1985)    
    血染風采 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    哈林行動 (1986)    
    四大天王 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    殭屍少爺 (1987)    
    三人世界 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    賭王 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    海狼 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    情債 (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    關東太陽會 (1993)    
    危情 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    少女情懷總是詩 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    偷情男女 (1997)    
    艷降勾魂 (1999)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    我在監獄的日子 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    死亡網絡 (2000)    
    童黨2001 (2001)    
    人頭豆腐湯 (2001)    
    生死線 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
  策劃 (4 films)
    硬漢 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    出乎意料 (1974)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
  編劇 (1 film)
    鐵超人 (1974)    
  出品人 (3 films)
    巴黎殺手 (1974)    
    飄香劍雨 (1977)    
    名劍風流 (1981)