Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭廷鴻
Kwok Ting-Hung  ♂
Aliases:  郭庭鴻,  郭廷雄,  郭亭鴻,  郭庭雄,  郭延鴻,  郭延洪,  郭庭鳴,  郭廷嗚,  郭洪,  郭廷洪
 
Filmography (1969-2002)
 
  監製 (2 films)
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
  導演 (2 films)
    鐵超人 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
  剪接 (196 films)
    劍膽 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    惡客 (1972)    
    群英會 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    出乎意料 (1974)    
    電單車 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    後生 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    大江南北 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    講數 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    搏命 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    血玉 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    花非花 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    追獵 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    梨花劫 (1979)    
    五子哭墓 (1980)    
    八絕 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    玄機 (1980)    
    紅色女煞星 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    龍頭老大 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    龍女下凡 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    莫偷嘗禁果 (1983)    
    四狼 (1983)    
    今年湖畔會很冷 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    五路財神大顯神通 (1984)    
    血染風采 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    軍妓 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    殭屍少爺 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    靈幻小姐 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    老虎出監 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    唯我獨尊 (1990)    
    賭王 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    海狼 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    情債 (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    少女情懷總是詩 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    危情 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    關東太陽會 (1993)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    偷情男女 (1997)    
    艷降勾魂 (1999)    
    死亡網絡 (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    我在監獄的日子 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    童黨2001 (2001)    
    人頭豆腐湯 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    生死線 (2002)    
  策劃 (4 films)
    硬漢 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    出乎意料 (1974)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
  出品人 (3 films)
    巴黎殺手 (1974)    
    飄香劍雨 (1977)    
    名劍風流 (1981)    
  編劇 (1 film)
    鐵超人 (1974)