Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃秋貴
Huang Chiu-Kuei
 
Filmography (1969-1999)
 
  導演 (1 film)
    三毛流浪記 (1980)    
  剪接 (166 films)
    燒肉粽 (1969)    
    危險的青春 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    一夫官聞 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    中國人 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    天后 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    大太監 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    神環 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    刺客 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    血連環 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    鄭元和與李亞仙 (1980)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    哀怨赤嵌樓霶駖脊 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    豆芽夢 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    朱秀華還魂記 (1981)    
    單挑 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    畢業班 (1982)    
    人偷人 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    邪魔女 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    戒菸船 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)    
    少女集中營 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    台上台下 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    小豆的願望 (1983)    
    她未成年 (1984)    
    北南西東 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    安安 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    屠夫 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    天生一對 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    國四英雄傳 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    一個女大學生的日記 (1986)    
    新町點煙盤 (1986)    
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    我的志願 (1987)    
    心鎖 (1987)    
    先生騙鬼 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    大頭兵 (1987)    
    天才小兵 (1988)    
    情與法 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    報告典獄長 (1988)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    海口人 (1989)    
    愛拼才會贏 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    校園青春樂 (1989)    
    00.99大發財 (1989)    
    國中女生 (1989)    
    傻龍出海 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    遊俠兒 (1990)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    月光少年 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    張保仔 (1994)    
    俠盜正傳 (1997)    
    靈與慾 (1998)    
    威龍保鏢 (1999)