Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祁忠林
Kei Chung-Lam
Aliases:  祈忠林
 
Filmography (1978-1991)
 
  製片 (12 films)
    蛇形刁手 (1978)    
    睡拳怪招 (1979)    
    臭小子 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    中國女警 (1982)    
    新濟公活佛 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    七隻狐狸 (1985)    
    醉俠行 (1991)    
  監製 (2 films)
    飛燕雙嬌 (1978)    
    少林童子功 (1981)    
  策劃 (2 films)
    錢搵錢 (1981)    
    斬手指 (1981)    
  出品人 (1 film)
    新南拳北腿 (1981)