Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周福良
Stanley Chow Fook-Leung  ♂
 
Filmography (1967-2001)
 
  監製 (8 films)
    睡拳怪招 (1979)    
    花靚仔 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    新江湖情 (2001)    
  配樂 (214 films)
    風流鐵漢 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    來如風 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    童子功 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    忍 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    土匪 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    失身 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    浪 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    女警察 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    香港屋簷下 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    絕招 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    水雲 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    女逃犯 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    詠春截拳 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    大太監 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    神環 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    白玉京 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    血連環 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    被迫 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    花非花 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    追獵 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    功夫七戒 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    旅 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    小丑 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    龍血 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    手足情 (1988)    
    處女的誘惑 (1992)    
  出品人 (2 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    斬手指 (1981)