Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周福良
Stanley Chow Fook-Leung  ♂
 
Filmography (1967-2001)
 
  監製 (7 films)
    睡拳怪招 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    新江湖情 (2001)    
  配樂 (211 films)
    風流鐵漢 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    童子功 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    來如風 (1971)    
    霸王拳 (1972)    
    忍 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    土匪 (1973)    
    浪 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    失身 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    女警察 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    絕招 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    驅魔女 (1975)    
    水雲 (1975)    
    女逃犯 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    搏命 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    血連環 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    花非花 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    追獵 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    旅 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    小丑 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    火拼浪子 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    龍血 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    手足情 (1988)    
    處女的誘惑 (1992)    
  出品人 (2 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    斬手指 (1981)