Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅文(1)
Norman Law Man  ♂
 
Filmography (1966-2002)
 
  導演 (13 films)
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    義蓋雲天 (1986)    
    獵鷹行動 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    賊聖 (1991)    
    人魚傳說 (1994)    
    新大小不良 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    1/2 次同床 (1996)    
  美術 (11 films)
    嫦娥奔月 (1966)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    飛虎相爭 (1977)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    極度誘惑 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    猛獸刑警 (2000)    
  策劃 (8 films)
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    新大小不良 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    97家有囍事 (1997)    
    天下無雙 (2002)    
  出品人 (2 films)
    無名家族 (1990)    
    男兒當入樽 (1994)    
  動作設計 (1 film)
    軍妓慰安婦 (1992)    
  副導演 (1 film)
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
  監製 (4 films)
    軍妓慰安婦 (1992)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    1/2 次同床 (1996)    
    還我情心 (1999)    
  配樂 (1 film)
    師爸 (1980)    
  執行導演 (1 film)
    小狐仙 (1985)    
  編劇 (1 film)
    退休探長 (1983)