Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐國強
Tang Guo-Qiang  ♂





 
Filmography (1980-2016)
 
  副導演 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  演員 (19 films)
    小花 (1980) ... 趙永生
    今夜星光燦爛 (1980)    
    路漫漫 (1981) ... 程康
    孔雀公主 (1982)    
    四渡赤水 (1983) ... 盧青松
    衛國軍魂 (1985) ... 趙蒙生
    共和國不會忘記 (1988)    
    龍雲和蔣介石 (1991)    
    長征 (1996)    
    尋找微塵 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    建黨偉業 (2011)    
    大格局 (2012) ... 毛澤東
    雷鋒的微笑 (2013)    
    開羅宣言 (2015)    
    反腐槍聲 (2015) ... 毛澤東
    百團大戰 (2015)    
    大唐玄奘 (2016)    
    先鋒之那時青春 (2016)