Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃岱
Wong Toi  ♂
Aliases:  黃楚雲

 
Filmography (1933-1965)
 
  副導演 (1 film)
    昨日之歌 (1935)    
  導演 (91 films)
    落花飛絮 (1933)    
    戰地歸來 (1934)    
    盜屍 (1934)    
    同心結 (1936)    
    私生子 (1937)    
    萬里行屍 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    古墓冤魂 (1939)    
    一代名花花影恨 (1940)    
    蝴蝶夫人 (1940)    
    男人心 (1941)    
    女兒女 (1941)    
    郎歸晚 (1947)    
    含笑飲砒霜 (1947)    
    海角紅樓(下集) (1947)    
    海角紅樓(上集) (1947)    
    香港殺人王 (1948)    
    蝴蝶夫人 (1948)    
    金粉世家(上下集) (1948)    
    空屋箱屍 (1949)    
    郎是春日風 (1949)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    情憎 (1950)    
    粉碎黃金夢 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    母愛 (1954)    
    鬼媒 (1954)    
    女黑俠 (1955)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    月向那邊圓 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    日月重光 (1955)    
    嬌嬌女 (1956)    
    傻大俠 (1956)    
    元配夫人 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    滿堂吉慶 (1956)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    雲想衣裳花想容 (1956)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    龍虎門 (1957)    
    狸貓換太子 (1958)    
    骨肉親情(上集) (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    七彩鍾無艷 (1958)    
    骨肉親情(下集大結局) (1958)    
    廣東順母橋 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    芙蓉恨 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    七彩鍾無艷(三集大結局) (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    七彩鍾無艷(續集) (1959)    
    花燈照玉郎 (1959)    
    鴛鴦江遺恨(下集) (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    冷暖親情(下集) (1960)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    附薦何文秀 (1960)    
    鳳笛雲歌(上集) (1960)    
    鴛鴦江遺恨(上集) (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    冷暖親情(上集) (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    鳳笛雲歌(下集) (1960)    
    還珠淚 (1961)    
    孤鳳淚 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    雙飛蝴蝶 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    龍虎駝俠傳 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    豪門怨 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    工廠玫瑰 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    金葉菊 (1965)    
  演員 (8 films)
    暗室明珠 (1933)    
    戰地歸來 (1934)    
    盜屍 (1934)    
    浪花村 (1934)    
    難兄 (1934)    
    標準老婆 (好老婆) (1936)    
    理想未婚妻 (1938)    
    人鬼恩仇 (1965)    
  編劇 (24 films)
    同心結 (1936)    
    私生子 (1937)    
    萬里行屍 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    蝴蝶夫人 (1940)    
    男人心 (1941)    
    含笑飲砒霜 (1947)    
    海角紅樓(下集) (1947)    
    海角紅樓(上集) (1947)    
    蝴蝶夫人 (1948)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    鬼媒 (1954)    
    母愛 (1954)    
    日月重光 (1955)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    狸貓換太子 (1958)    
    花燈照玉郎 (1959)    
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    附薦何文秀 (1960)    
    雙鳳仇 (1962)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)