Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉觀偉
Ricky Lau Koon-Wai  ♂




 
Filmography (1970-2019)
 
  攝影 (15 films)
    除霸 (1973)    
    四二六 (1977)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    敗家仔 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    雙龍出海 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    武術 (2008)    
  導演 (29 films)
    無招勝有招 (1979)    
    甩牙老虎 (1980)    
    殭屍先生 (1985)    
    殭屍家族 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    夜魔先生 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    新殭屍先生 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    吸我一個吻 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    怒吼狂花 (1998)    
    生命祇剩1小時 (1999)    
    OL誘惑之各自各精彩 (2000)    
    賊公子 (2000)    
    殺戮風暴 (2001)    
    陰宅凶靈 (2005)    
    僵屍獎門人 (2007)    
    三笑 (2010)    
    我是中國人 (2012)    
    商魂 (2013)    
    人皮拼圖 (2015)    
    愛上處女座 (2016)    
    新僵屍先生2 (2018)    
    八仙之狂龍癲鳳 (2019)    
  策劃 (2 films)
    東方禿鷹 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
  出品人 (1 film)
    夜魔先生 (1990)    
  動作設計 (1 film)
    包公遊地府 (1970)    
  副導演 (2 films)
    敗家仔 (1981)    
    運財五福星 (1996)    
  監製 (2 films)
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    刺客 (2013)    
  故事 (1 film)
    殭屍叔叔 (1988)    
  演員 (8 films)
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    吸我一個吻 (1994)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    賊公子 (2000)    
  編劇 (1 film)
    三笑 (2010)