Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁維銓
Peter Yung Wai-Chuen  ♂

 
Filmography (1979-2005)
 
  攝影 (1 film)
    行規 (1979)    
  監製 (3 films)
    三文治 (1984)    
    金三角鴉片軍閥揭秘 (1987)    
    b420 (2005)    
  故事 (2 films)
    行規 (1979)    
    再生人 (1981)    
  導演 (5 films)
    行規 (1979)    
    再生人 (1981)    
    荒漠人 (1982)    
    三文治 (1984)    
    金三角鴉片軍閥揭秘 (1987)    
  演員 (1 film)
    歡樂時光 (1995) ... 葉醫生
  編劇 (4 films)
    行規 (1979)    
    再生人 (1981)    
    荒漠人 (1982)    
    三文治 (1984)