Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧偉豪
Teng Wei-Hao  ♂





 
Filmography (1978-1984)
 
  演員 (23 films)
    殘缺 (1978)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    教頭 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 清廷衛士
    街市英雄 (1979) ... 胡惠乾
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    三闖少林 (1983) ... 金虎堡堡主
    封神劫 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)