Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍方
Lung Fong  ♂
Aliases:  李健民 (1),  李健明,  李建明,  李健文





 
Filmography (1971-2000)
 
  動作設計 (4 films)
    烈日狂風野火 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    賣命邊緣 (1982)    
  監製 (1 film)
    奸人世家 (1992)    
  助理指導 (8 films)
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    神刀流星拳 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
  演員 (112 films)
    雙俠 (1971)    
    猛虎下山 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    南拳小子 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    血玉 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    棍王 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    至尊無上 (1989) ... 宮木太郎
    賭神 (1989) ... 高義
    專釣大鱷 (1989)    
    三國志 (1990)    
    獄中龍 (1990) ... 律師
    賭王 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    絕橋智多星 (1990) ... 王豹
    唯我獨尊 (1990) ... 何世昌
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 黃金貴
    馬路英雄 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991) ... 響尾蛇
    衝擊天子門生 (1991) ... 亞飛
    福星威龍 (1991)    
    龍的傳人 (1991) ... 龍哥
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    童黨之街頭霸王 (1992) ... 方Sir
    奸人世家 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    決戰天門 (1993)    
    地下賭王 (1994)    
    狂野生死戀 (1995) ... 龍叔
    黑道追緝令 (1995)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
    運財五福星 (1996) ... 國際頂級賭術大賽中與羅漢果對&#
    殺手 (1997)    
    血仍是冷 (1998)    
    暗花 (1998) ... 佐治
    獵豹行動 (1998) ... 龍方
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    人皮屍畫 (1999)    
    追金行動 (1999) ... 周享
    深淵 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    龍在邊緣 (1999) ... 花弗
    黃金惡夢 (1999)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    一步一滴血 (2000) ... 葉祥
    辣手美人 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    生死拳速 (2000) ... 趙中天
    賭聖3無名小子 (2000) ... 猛哥
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000) ... 副獄長莊sir
  出品人 (1 film)
    奸人世家 (1992)