Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韋白
Wai Pak  ♂
Aliases:  梅國成





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (24 films)
    丁一山 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    七面人 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    死囚 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 歸雲莊弟子
    南少林與北少林 (1978) ... 麥風
    五毒 (1978) ... 洪文通
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 曲靈風
    烏龍濟公 (1978) ... 馬兆雄
    金臂童 (1979) ... 寒星劍李青冥
    豪俠 (1979) ... 張三
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 黃麒英
    林世榮 (1979) ... 鬼腳七
    壞小子 (1980) ... 馬山雁
    醉蛇小子 (1980)    
    師弟出馬 (1980) ... 大師兄
    敗家仔 (1981) ... 歐玉桂
    粉骷髏 (1981) ... 蕭放
    艷鬼凶靈 (1988)