Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金興賢
Kam Hing-Yin  ♂





 
Filmography (1974-2018)
 
  演員 (42 films)
    天天報喜 (1974)    
    太平山下 (1974) ... -
    星座奇趣錄 (1976)    
    點指兵兵 (1979) ... 周幫辦
    金手指 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    風塵 (1980)    
    邊緣人 (1981) ... 亞泰
    怒拔太陽旗 (1983)    
    黃禍 (1984)    
    公僕 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    警察故事 (1985) ... 沙展文
    致命金剛拳 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    喜寶 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    地頭龍 (1990)    
    城市战士 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    特區羞草二人組 (1992) ... 程 Sir
    孽火 (1992)    
    草莽英雌 (1992) ... 廉署阿頭
    龍之根 (1992)    
    法網危情 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    黑豹 (1993) ... 史提芬
    龍虎新風雲 (1994) ... 王Sir
    迷姦犯 (1995) ... 金 Sir
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    古惑天堂 (1997)    
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 豹哥
    夕陽天使 (2002) ... 警司
    雙雄 (2003) ... 黃警司
    聖誕玫瑰 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    L風暴 (2018)    
  策劃 (1 film)
    龍在天涯 (1989)