Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金銘
Gam Ming (1)  ♂
Aliases:  李銘文,  銘仔





 
Filmography (1970-1996)
 
  動作設計 (42 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    血玉 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    紮馬 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    棍王 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
    至尊神偷 (1984)    
  監製 (1 film)
    賣命邊緣 (1982)    
  導演 (5 films)
    豬肉榮 (1979)    
    賣命邊緣 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    至尊神偷 (1984)    
  助理指導 (3 films)
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    死對頭 (1973)    
  演員 (43 films)
    神劍游龍 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    亡命徒 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    死對頭 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    大鐵牛 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    血玉 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    紮馬 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    賣命邊緣 (1982)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    熊貓小太陽 (1996)    
  出品人 (1 film)
    飛簷走壁 (1983)    
  編劇 (1 film)
    豬肉榮 (1979)