Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余達志
David Yu Tat-Chi  ♂


 
Filmography (1999-2019)
 
  演員 (22 films)
    紫雨風暴 (1999)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 律師
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 探員
    流浪漢世界盃 (2009)    
    安非他命 (2010) ... 公安
    復仇者之死 (2010) ... 玲姐
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    風暴 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    雛妓 (2015) ... 中學司儀
    十年 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    樹大招風 (2016) ... 鄭建權
    打開我天空 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    空手道 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    九龍不敗 (2019)    
    P風暴 (2019) ... 懲教D