Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林零原
Derek Lam Ling-Yuen  ♂
Aliases:  林零源




 
Filmography (2009-2019)
 
  演員 (18 films)
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 大飛
    囡囡 (2010) ... Brother D ($500)
    槍王之王 (2010)    
    復仇者之死 (2010) ... 丁仔
    竊聽風雲2 (2011) ... 何智強下屬警員
    風暴 (2013)    
    Together在一起 (2013)    
    大茶飯 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    賭城風雲II (2015) ... D.O.A.手下
    殺破狼II (2015) ... 醫生
    兇手還未睡 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    無雙 (2018)    
    廉政風雲 (2019) ... 老闆司機