Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關鋒
Kwan Fung  ♂
Aliases:  關峰,  關東





 
Filmography (1978-1987)
 
  製片 (1 film)
    大漢紫禁令 (1987)    
  演員 (39 films)
    槍神 (1978)    
    佛都有火 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 佟八
    唐山五虎 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 鐵嘴胡 (江湖十大殺手之一)
    奪棍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫方達
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 黃藥師
    浣花洗劍 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    日劫 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 龍天奇(黑龍莊莊主)
    大俠沈勝衣 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 電
    鹿鼎記 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 谷龍(御前待衛)
    武林聖火令 (1983) ... 武當派掌門
    游俠情 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 火麒麟
    錦衣衛 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    大漢紫禁令 (1987)