Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
俞琤(1)
Winnie Yu Ching  ♀



 
Filmography (1979-2014)
 
  監製 (5 films)
    神奇兩女俠 (1987)    
    繼續跳舞 (1988)    
    天空小說 (1995)    
    過界 (2013)    
    失戀急讓 (2014)    
  演員 (6 films)
    發窮惡 (1979)    
    喝采 (1980)    
    警察故事 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    地下情 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
  策劃 (4 films)
    戀愛季節 (1986)    
    最愛 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
  出品人 (1 film)
    戀愛起義 (2001)    
  編劇 (1 film)
    繼續跳舞 (1988)