Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李泉溪
Li Chuan-Hsi  ♂

 
Filmography (1957-1970)
 
  導演 (46 films)
    誰的罪惡 (1957)    
    嘉慶君遊臺灣 (1957)    
    黃昏再會 (1957)    
    誰的罪惡(續集) (1958)    
    李三娘 (1959)    
    甘國寶大破白水莊 (1961)    
    無你我會死 (1961)    
    五子告夜狀 (1961)    
    女鏢師 (1961)    
    金華府慘案 (1961)    
    武當小劍客 (1962)    
    姜子牙下山 (1962)    
    姜子牙下山(續集) (1962)    
    荒江女俠方玉琴 (1962)    
    三盜狀元印 (1962)    
    礦山風雲兒 (1962)    
    孫悟空遊台灣 (1962)    
    姜子牙下山(完結篇) (1962)    
    狄青取真珠旗 (1962)    
    韩信逼死楚霸王 (1963)    
    五娘思君 (1963)    
    樊梨花第四次下山 (1963)    
    遊俠胡劍明 (續集) (1963)    
    遊俠胡劍明 (1963)    
    三伯英台 (1963)    
    李亞仙 (1963)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    八十八號情報員 (1964)    
    三元相思曲 (1964)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    難忘的愛人 (1965)    
    遊俠四金剛(續集) (1965)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    歡喜做新娘 (1965)    
    內山姑娘要出嫁 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    暗殺命令 (1966)    
    滿面春風 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    賣油郎(下集) (1969)    
    賣油郎(上集) (1969)    
    大遊俠 (1970)    
  演員 (1 film)
    孟麗君脫靴 (1959)    
  道具 (1 film)
    誰的罪惡(完結篇) (1958)    
  編劇 (3 films)
    誰的罪惡(完結篇) (1958)    
    誰的罪惡(續集) (1958)    
    礦山風雲兒 (1962)