Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟海 (1)
Mang Hoi  ♂
Aliases:  孟景海





 
Filmography (1970-2014)
 
  動作設計 (29 films)
    形手螳螂腿 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    借刀殺人 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    皇家戰士 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    沒有退路,沒有投降 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    繼續跳舞 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    密宗威龍 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    何日君再來 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    六指琴魔 (1994)    
    刀 (1995)    
    D7特警 (2000)    
    紅夜 (2009)    
    楊門女將 (2011)    
  導演 (2 films)
    師姐大晒 (1989)    
    密宗威龍 (1991)    
  助理指導 (2 films)
    水月門 (1977)    
    綻親陎 (1987)    
  演員 (65 films)
    愛情的代價 (1970) ... 麗麗
    林沖夜奔 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    賊王 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... 石頭
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 小濟公
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    追龍 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    水月門 (1977)    
    追龍 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 丐幫弟子
    黑煞 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    龍少爺 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    龍的心 (1985) ... 特警隊成員/阿達好友
    皇家師姐 (1985)    
    為你鍾情 (1985) ... 沙皮
    夏日福星 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    繼續跳舞 (1988) ... 郵差
    師姐大晒 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990) ... 小海
    亂世兒女 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    洪福齊天 (1991) ... 小海
    密宗威龍 (1991) ... 密日大師弟子靈海
    阿金 (1996)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    失業特工隊 (1998)    
    無問題 (1999)    
    禁室培慾3 (2002)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    一個人的武林 (2014)