Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周焯華
Alvin Chow Cheuk-Wah  ♂

 
Filmography (2009-2020)
 
  聯合出品人 (18 films)
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    同謀 (2013)    
    華麗上班族 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    危城 (2016)    
    追龍 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    兄弟班 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  出品人 (41 films)
    撲克王 (2009)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    熱愛島 (2012)    
    懸紅 (2012)    
    等我愛你 (2012)    
    情謎 (2012)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    屍城 (2014)    
    紀念日 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    赤道 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    老笠 (2016)    
    湄公河行動 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    一萬公里的約定 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    情況不妙 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    某日某月 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    翠絲 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    家和萬事驚 (2019)    
    犯罪現場 (2019)