Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張琬
Zhang Wan  ♀
Aliases:  張婉

 
Filmography (1937-1951)
 
  演員 (46 films)
    人海遺珠 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 張太太
    自由天地 (1937)    
    前台與後台 (1937) ... 桃艷雲
    大地的女兒 (1938)    
    冷月詩魂 (1938)    
    日出 (1938)    
    王先生與二房東 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    王先生與三房客 (1939)    
    播音台大血案 (1939)    
    刁劉氏 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    王先生做壽 (1940)    
    亂世佳人 (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    女鬼 (1940)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    春 (1942)    
    梅花落 上集 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    標準夫人 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    洞房花燭夜 (1942)    
    秋 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    浮雲掩月 (1943)    
    梅孃曲 (1943)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    明月重圓夜 (1947)    
    母與子 (1947)    
    假鳳虛凰 (1947)    
    第五號情報員 (1948)    
    女賊 (1949)    
    諜海雄風 (1949)    
    婦女春秋 (1951)