Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳學人
Norman Chan Hok-Yan  ♂
Aliases:  陳奧圖



 
Filmography (1979-2016)
 
  製片 (18 films)
    師爸 (1980)    
    慾火焚琴 (1980)    
    愛殺 (1981)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    細圈仔 (1982)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    花城 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    鬼馬校園 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
  導演 (13 films)
    單身貴族 (1989)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    禁色 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    大咸濕 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    馬神 (1994)    
    不文女學堂 (1994)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    偷情男女 (1997)    
  策劃 (2 films)
    烏龍大家庭 (1986)    
    通天大盜 (1987)    
  執行監製 (10 films)
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    地下兵工廠 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
  動作設計 (1 film)
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
  監製 (4 films)
    大咸濕 (1992)    
    馬伕手記 (1993)    
    大昅野 (1993)    
    南洋第一邪降 (1996)    
  故事 (3 films)
    單身貴族 (1989)    
    洪福齊天 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992)    
  演員 (3 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    私鐘真面目 (1992)    
    點五步 (2016)    
  編劇 (5 films)
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    單身貴族 (1989)    
    私鐘真面目 (1992)    
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
    偷情男女 (1997)