Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃家駒(2)
K. K. Wong Ka-Kui  ♂





 
Filmography (1980-1992)
 
  演員 (33 films)
    誓不兩立 (1980)    
    大毛見小毛 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    開心鬼 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    海上花 (1986)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    我的愛神 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    魔鬼天使 (1987)    
    亡命天涯 (1988)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    追女重案組 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    再戰江湖 (1990)    
    祝福 (1990)    
    獄中龍 (1990)    
    豬標一族 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    霸道縱構 (1992)    
    星期五之舞男 (1992)