Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢月笙
Chin Yuet-Sang  ♂
Aliases:  錢月生





 
Filmography (1967-1999)
 
  動作設計 (26 films)
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    南北醉拳 (1979)    
    奇招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    開心樂園 (1985)    
    歡場 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
  導演 (5 films)
    南北獅王 (1981)    
    人嚇鬼 (1984)    
    養鬼仔 (1987)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    倩女還魂 (1992)    
  演員 (104 films)
    三更冤 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    八步追魂 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    血符門 (1971)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    除霸 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    賊王 (1973)    
    狼狽為奸 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    攝青鬼 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    破戒 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    追龍 (1977)    
    被迫 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 梅莊四友
    肥龍過江 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    打出頭 (1979) ... 莫才
    佛掌皇爺 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    癲螳螂 (1980) ... 趙東山
    少林醉八拳 (1981)    
    敗家仔 (1981) ... 梁贊師父
    南北獅王 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    養鬼 (1982)    
    我們都這樣長大 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    開心樂園 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    大家發財 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    賭鬼 (1988)    
    一眉道人 (1989) ... 村民
    追女重案組 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    倩女還魂 (1992)    
    面青青有排驚 (1998)    
    浪盜江湖 (1999)    
  編劇 (1 film)
    南北獅王 (1981)