Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳永雄
Jeffrey Chan Wing-Hung  ♂

 
Filmography (2009-2018)
 
  聯合出品人 (1 film)
    無雙 (2018)    
  製片 (4 films)
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    我知女人心 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    戰狼 II (2017)    
  監製 (8 films)
    建國大業 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    日照重慶 (2010)    
    殺破狼II (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    烈日灼心 (2015)    
    追龍 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  策劃 (5 films)
    金錢帝國 (2009)    
    麥田 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    紅海行動 (2018)    
  出品人 (21 films)
    一路有你 (2010)    
    大笑江湖 (2010)    
    荒村公寓 (2010)    
    財神客棧 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    大上海 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    寶島雙雄 (2012)    
    激戰 (2013)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    智取威虎山3D (2014)    
    大宅們 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    新娘大作戰 (2015)    
    魔宮魅影 (2016)    
    湄公河行動 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
  執行監製 (17 films)
    十月圍城 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    巾幗英雄 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    非常幸運 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    怪談 (2015)    
    危城 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    拆彈專家 (2017)