Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳永雄
Jeffrey Chan Wing-Hung  ♂

 
Filmography (2009-2018)
 
  製片 (4 films)
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    我知女人心 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    戰狼 II (2017)    
  監製 (8 films)
    花木蘭 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    日照重慶 (2010)    
    暴瘋語 (2015)    
    烈日灼心 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    追龍 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  策劃 (5 films)
    麥田 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    紅海行動 (2018)    
  出品人 (22 films)
    大笑江湖 (2010)    
    荒村公寓 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    大上海 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    寶島雙雄 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    激戰 (2013)    
    智取威虎山3D (2014)    
    大宅們 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    新娘大作戰 (2015)    
    湄公河行動 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
    無雙 (2018)    
  執行監製 (17 films)
    十月圍城 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    巾幗英雄 (2011)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    非常幸運 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    怪談 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    危城 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    拆彈專家 (2017)