Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳永雄
Jeffrey Chan Wing-Hung  ♂

 
Filmography (2009-2018)
 
  總製片人 (1 film)
    建軍大業 (2017)    
  製片 (3 films)
    東成西就2011 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    戰狼 II (2017)    
  聯合監製 (4 films)
    暴瘋語 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    追龍 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  行政監製 (10 films)
    竊聽風雲2 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    危城 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  策劃 (4 films)
    金錢帝國 (2009)    
    麥田 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
  出品人 (19 films)
    荒村公寓 (2010)    
    大笑江湖 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    我知女人心 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
    寶島雙雄 (2012)    
    大上海 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    激戰 (2013)    
    大宅們 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    新娘大作戰 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)    
    湄公河行動 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
  執行監製 (4 films)
    十月圍城 (2009)    
    巾幗英雄 (2011)    
    非常幸運 (2013)    
    怪談 (2015)    
  聯合出品人 (3 films)
    智取威虎山3D (2014)    
    無雙 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
  監製 (5 films)
    建國大業 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    日照重慶 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    烈日灼心 (2015)    
  總策劃 (1 film)
    紅海行動 (2018)    
  製片人 (2 films)
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    笑功震武林 (2013)