Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(50)
Unknown SB-Actor(50)  ♂





 
Filmography (1968-1986)
 
  演員 (30 films)
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    仙女下凡 (1972)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    色中餓鬼 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    打蛇 (1980)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    八十二家房客 (1982)    
    鴻運當頭 (1984)    
    午夜麗人 (1986)    
    皇家飯 (1986)