Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國強 (2)
Chan Kwok-Keung (2)  ♂
Aliases:  陳強,  陳洛奇





 
Filmography (1979-1988)
 
  動作設計 (2 films)
    龍鳳智多星 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
  助理指導 (3 films)
    少林與武當 (1983)    
    魔翡翠 (1986)    
    天使行動 (1987)    
  演員 (25 films)
    瘋猴 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    綻親陎 (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    亡命天涯 (1988)