Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張權
Richard Cheung Kuen  ♂





 
Filmography (1973-2014)
 
  製片 (27 films)
    七百萬元大劫案 (1976)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    林亞珍 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    谷爆 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    行規 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    踢館 (1979)    
    123 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    線人 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
  策劃 (7 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    尖東梟雄 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    情聖 (1991)    
  出品人 (1 film)
    瘦虎肥龍 (1990)    
  執行監製 (9 films)
    搏殺 (1982)    
    皇家飯 (1986)    
    惡男 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    情義心 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    快樂的小雞 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
  動作設計 (2 films)
    南拳北腿 (1976)    
    北少林 (1976)    
  副導演 (4 films)
    廉政風暴 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    交貨 (1978)    
  監製 (13 films)
    舞廳 (1981)    
    失業生 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    搏殺 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
    最佳嫌疑人 (2014)    
  演員 (28 films)
    師兄出馬 (1973)    
    龍虎灘 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 木野手下
    賭人頭 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    北少林 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    交貨 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    舞廳 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    失業生 (1981)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    情義心 (1988) ... 陳流
    法中情 (1988)    
    龍虎家族 (1989)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    知法犯法 (2001) ... 興叔
    撕票風雲 (2010) ... 龍叔