Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃劍斌
Wong Kim-Bun  ♂
Aliases:  黃劍賓





 
Filmography (1981-2014)
 
  動作設計 (2 films)
    喋血江湖 (1990)    
    李洛夫奇案 (1993)    
  助理指導 (2 films)
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    AV (2005)    
  演員 (60 films)
    武館 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    烈血風雲 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    毒豪 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    妖怪都市 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    廟街十二少 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    女兒當自強 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    燈籠 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    古惑女之決戰江湖 (1996)    
    大內密探零零發 (1996)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    精武家庭 (2005)    
    AV (2005)    
    我老婆是大佬3 (2006)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]