Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宗燦枝
Chung Chan-Chi  ♂
Aliases:  宗燦之,  鍾實,  宗實





 
Filmography (1960-1983)
 
  特別視效 (9 films)
    莫負青春 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    紅葉戀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    學府新潮 (1970)    
    降龍伏虎 (1971)    
  導演 (1 film)
    大林巴 (1978)    
  演員 (14 films)
    三女性 (1960)    
    電梯情殺案 (1960) ... 探員阿成/侍者
    母子淚 (1961)    
    第一號女賊 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    毒天使 (1966)    
    貓眼女郎 (1967)    
    成記茶樓 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    白粉雙雄 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    家法 (1979)    
    田雞過河 (1983)