Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉森
Ip Sam  ♂
 
Filmography (1959-1989)
 
  副導演 (28 films)
    龍虎溝 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    毒女 (1973)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    心魔 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    福祿雙星 (1989)    
  導演 (3 films)
    大林巴 (1978)    
    大毛見小毛 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
  演員 (3 films)
    情鎖 (1967)    
    巫山點點愁 (1968)    
    綽頭狀元 (1974)    
  場記 (1 film)
    亂世兒女 (1966)    
  服裝 (4 films)
    慾網 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    江水東流 (1960)    
    千嬌百媚 (1961)    
  編劇 (1 film)
    大毛見小毛 (1981)