Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(46)
Unknown SB-Actor(46)  ♂





 
Filmography (1965-1984)
 
  演員 (59 films)
    金玉奴 (1965)    
    特警零零九 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    快活林 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    毒女 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    少林英雄榜 (1979)    
    教頭 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    七煞 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    夜車 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)