Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸柏生
Luk Pak-Sang
Aliases:  陸栢生
 
Filmography (1972-1993)
 
  製片 (4 films)
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
  監製 (10 films)
    慾火焚身 (1972)    
    潮州功夫 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
    溫暖在秋天 (1976)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    凶咒 (1986)    
    處女降 (1988)    
    烹夫 (1993)    
  導演 (1 film)
    豬肉榮 (1979)    
  策劃 (5 films)
    真白蛇傳 (1978)    
    瘋狂大發財 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    十張王牌 (1982)    
    越南仔 (1982)    
  編劇 (6 films)
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    上海灘大爺 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    烹夫 (1993)