Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張信義
Chang Hsin-Yi
 
Filmography (1971-1992)
 
  副導演 (4 films)
    幾時再回頭 (1972)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
  故事 (3 films)
    傳奇方世玉 (1976)    
    女忍者 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
  導演 (10 films)
    蛇形刁手 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    錢搵錢 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    中國女警 (1982)    
  編劇 (58 films)
    今晚不要來 (1971)    
    狼對狼 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    海魔 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    神環 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    大太監 (1976)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    你追他也追 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    旅 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    大地親情 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    野豹 (1984)    
    靈幻童子 (1986)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    男兒無罪 (1992)