Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡繼光
Clifford Choi Gai-Gwong  ♂
 
Filmography (1978-2015)
 
  攝影 (2 films)
    不准掉頭 (1981)    
    檸檬可樂 (1982)    
  導演 (11 films)
    喝采 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
    檸檬可樂 (1982)    
    男與女 (1983)    
    北南西東 (1984)    
    青春怒潮 (1986)    
    魔鬼天使 (1987)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    撞板風流 (1994)    
    香港電影之父黎民偉 (2001)    
    大浪淘沙 (2015)    
  剪接 (1 film)
    香港電影之父黎民偉 (2001)    
  策劃 (1 film)
    鬥氣小神仙 (1985)    
  副導演 (1 film)
    死亡塔 (1981)    
  監製 (5 films)
    殺出香港 (1988)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    香港電影之父黎民偉 (2001)    
    夜襲 (2007)    
    大浪淘沙 (2015)    
  故事 (1 film)
    不准掉頭 (1981)    
  演員 (1 film)
    香港電影之父黎民偉 (2001)    
  編劇 (7 films)
    蛇形刁手 (1978)    
    名劍 (1980)    
    男與女 (1983)    
    青春怒潮 (1986)    
    魔鬼天使 (1987)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    大浪淘沙 (2015)