Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張國榮(1)
Leslie Cheung Kwok-Wing  ♂





 
Filmography (1978-2002)
 
  副導演 (2 films)
    夜半歌聲 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
  監製 (1 film)
    夜半歌聲 (1995)    
  故事 (1 film)
    煙飛煙滅 (2000)    
  導演 (1 film)
    煙飛煙滅 (2000)    
  配樂 (1 film)
    夜半歌聲 (1995)    
  演員 (58 films)
    紅樓春上春 (1978) ... 賈寶玉
    狗咬狗骨 (1978) ... 嘉賓
    喝采 (1980) ... Gigo
    失業生 (1981) ... 榮少
    烈火青春 (1982) ... Louis
    檸檬可樂 (1982) ... 陳傑遜
    衝激21 (1982) ... 梁文斌,Ban
    楊過與小龍女 (1983) ... 楊過
    鼓手 (1983) ... Tommy
    第一次 (1983) ... 阿豐
    緣份 (1984) ... Paul
    三文治 (1984) ... Eddie
    聖誕快樂 (1984) ... John
    為你鍾情 (1985) ... 陳福水
    龍鳳智多星 (1985) ... 張榮
    求愛反斗星 (1985) ... 榮仔
    英雄本色 (1986) ... 阿杰
    偶然 (1986) ... Louie
    倩女幽魂 (1987) ... 寧采臣
    英雄本色續集 (1987) ... 阿傑
    胭脂扣 (1988) ... 十二少陳振邦
    殺之戀 (1988) ... 戚近榮
    新最佳拍檔 (1989) ... 阿弟
    倩女幽魂II人間道 (1990) ... 寧采臣
    阿飛正傳 (1990) ... 旭仔 / 阿飛
    豪門夜宴 (1991) ... 蘿蔔頭
    縱橫四海 (1991) ... 阿占/James
    家有囍事 (1992) ... 常騷
    藍江傳之反飛組風雲 (1992) ... 白榮飛
    霸王別姬 (1993) ... 程碟衣
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 東邪黃藥師
    白髮魔女傳 (1993) ... 卓一航
    花田囍事 (1993) ... 高柏輝
    白髮魔女2 (1993) ... 卓一航
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)    
    大富之家 (1994) ... 蘿蔔頭(Roberto)
    金枝玉葉 (1994) ... 顧家明
    東邪西毒 (1994) ... 歐陽
    錦繡前程 (1994) ... 林超榮
    夜半歌聲 (1995) ... 宋丹平
    金玉滿堂 (1995) ... 趙港生
    新上海灘 (1996) ... 許文強
    金枝玉葉2 (1996) ... 顧家明
    大三元 (1996) ... 鍾國強
    風月 (1996) ... 郁忠良
    色情男女 (1996) ... 阿星
    97家有囍事 (1997)    
    春光乍洩 (1997) ... 何寶榮
    紅色戀人 (1998) ... 靳
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 編輯
    九星報喜 (1998) ... 馬麟祥
    流星語 (1999) ... 李兆榮
    星月童話 (1999) ... 達也
    攝氏零度 - 春光再現 (1999)    
    鎗王 (2000) ... 彭奕行
    煙飛煙滅 (2000)    
    戀戰沖繩 (2000) ... 唐杰
    異度空間 (2002) ... 羅本良
  編劇 (2 films)
    金枝玉葉 (1994)    
    煙飛煙滅 (2000)