Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周麗娟
Chow Lai-Kuen  ♀





 
Filmography (1978-1986)
 
  演員 (19 films)
    四二八 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    一零八 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    六三三 (1979) ... 周小娟
    殘酷姦殺案 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    獸心 (1982)    
    小生作反 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    霹靂大喇叭 (1986)