Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏雨(1)
Ha Yue (1)  ♂





 
Filmography (1974-2017)
 
  製片 (1 film)
    Atm提款機 (2015)    
  監製 (3 films)
    Atm提款機 (2015)    
    救殭清道夫 (2017)    
    鬼網 (2017)    
  總策劃 (1 film)
    救殭清道夫 (2017)    
  導演 (1 film)
    出術 (1977)    
  執行導演 (1 film)
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
  演員 (15 films)
    天天報喜 (1974)    
    七彩滿天神佛 (1975)    
    鬼馬世界 (1976)    
    七情六慾 (1976)    
    出術 (1977)    
    破戒 (1977)    
    彈指神功 (1982)    
    吉星拱照 (1990)    
    群星會 (1992) ... 葉小堅
    有兒萬事足 (1995) ... 龐添財
    百年好合 (2003) ... 洪父
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 村長
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... 萬半拍
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    Atm提款機 (2015)    
  出品人 (3 films)
    Atm提款機 (2015)    
    鬼網 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)