Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜揚
Du Yang
Aliases:  杜楊
 
Filmography (2001-2015)
 
  製片 (4 films)
    大武生 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    同桌的你 (2014)    
    白雪公主之神秘爸爸 (2015)    
  監製 (6 films)
    尋槍 (2002)    
    可可西里 (2004)    
    刺陵 (2009)    
    菲常完美 (2009)    
    宮鎖沈香 (2013)    
    解救吾先生 (2015)    
  演員 (2 films)
    卡拉是條狗 (2003)    
    同桌的你 (2014)    
  策劃 (4 films)
    大腕 (2001)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    情人結 (2005)    
    狼災記 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    師父 (2015)