Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金依萌
Eva Jin Yi-Meng  ♀
Aliases:  金依萌

 
Filmography (2008-2016)
 
  製片 (1 film)
    一路驚喜 (2015)    
  監製 (5 films)
    旗鱼 (2008)    
    菲常完美 (2009)    
    一夜惊喜 (2013)    
    一路驚喜 (2015)    
    高跟鞋先生 (2016)    
  導演 (4 films)
    旗鱼 (2008)    
    菲常完美 (2009)    
    一夜惊喜 (2013)    
    一路驚喜 (2015)    
  演員 (3 films)
    纽约客@上海 (2012)    
    一夜惊喜 (2013) ... 周畢安前妻
    一路驚喜 (2015)    
  服裝 (1 film)
    菲常完美 (2009)    
  出品人 (2 films)
    一夜惊喜 (2013)    
    一路驚喜 (2015)    
  編劇 (5 films)
    旗鱼 (2008)    
    菲常完美 (2009)    
    一夜惊喜 (2013)    
    一路驚喜 (2015)    
    高跟鞋先生 (2016)