Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顏力
Aan Lik  ♂




 
Filmography (1973-1989)
 
  副導演 (10 films)
    桃色經紀 (1973)    
    早熟 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
    獵頭 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    飛虎奇兵 (1985)    
  導演 (2 films)
    玩火的人 (1977)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
  演員 (6 films)
    沙膽英 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    靈氣逼人 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
  策劃 (2 films)
    慾火焚琴 (1980)    
    城市判官 (1989)    
  編劇 (1 film)
    玩火的人 (1977)