Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
李棠
Lee Tong (2)
 
Filmography (1950-1955)
 
  道具 (20 films)
    慾海遺恨 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    難為了媽媽 (1951)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    敗家仔 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    改期結婚 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)